Fleksibelt og prisvenligt billedbureau

Scandinavian Stockphoto er et lavprisbilledbureau, som blev startet i 2004 med base i Norge. Vi tilbyder over 5 millioner billeder til salg til konkurrencedygtige priser, fra 19,00 til 99 kroner per billede. For din bekvemmelighed som kunde tilbyder vi et kreditsystem, hvor du køber et antal kreditter, der giver dig ret til at downloade ét billede, når det passer dig. Vær venlig at bemærke, at download skal ske inden for de næste to år efter købet.

Hvis du planlægger at bruge omkring 50 billeder over to år, kan du købe en pakke med 50 kreditter til 1399 kroner, hvilket svarer til 27,98 kroner per billede.

Vores prismodel er skræddersyet til dem med varierende behov for billeder året rundt. Vi adskiller os fra mange af vores konkurrenter ved ikke at pålægge dig et månedligt krav om download eller et løbende abonnement, der automatisk trækker penge fra dit betalingskort. Hvis du f.eks. har brug for mange billeder i april, men kun et til to om måneden resten af året, tilbyder vores billedbank den perfekte løsning for dig.

Vi opfordrer dig til at tage et kig på vores prisliste. De fleste kunder vælger at købe 10 billeder.

Vores billeder er taget af professionelle fotografer fra Europa. Her er nogle af vores favoritfotografer:

Populære kategorier

Erhvervsliv
Erhvervsliv
Familie
Familie
Transport
Transport
Kommunikation
Kommunikation
Mennesker
Mennesker
Ferie
Ferie
Fitness
Fitness
Mennesker i naturen
Mennesker i naturen
Fjorde
Fjorde


Scandinavian Stockphoto AS

e-mail:

Cookies are used on this web page
A cookie is used to hold information which allows our website to recognise your account.


We have been selling stock photos for more than 20 years!Scandinavian Stockphoto AS 2004 - 2024. Support, feedback or orders: