Flexibelt och prisvärt bildbyrå

Scandinavian Stockphoto är ett lågpris-bildbyrå som startades år 2004 med bas i Norge. Vi erbjuder över 5 miljoner bilder till försäljning till konkurrenskraftiga priser, från 3,35 till 99 kronor per bild. För din bekvämlighet som kund erbjuder vi ett kreditsystem där du köper ett antal krediter som ger dig rätt att ladda ner en bild när det passar dig. Observera att nedladdningen måste göras inom de kommande två åren efter köpet.

Om du planerar att använda cirka 50 bilder under två år kan du köpa en paket med 50 krediter för 1795 kronor, vilket motsvarar 35,90 kronor per bild.

Vår prismodell är skräddarsydd för de med varierade behov av bilder under året. Vi skiljer oss från många av våra konkurrenter genom att inte påtvinga dig en månatlig krav på nedladdning eller ett löpande abonnemang som automatiskt drar pengar från ditt betalkort. Om du till exempel behöver många bilder i april men bara en till två per månad resten av året, erbjuder vår bildbank den perfekta lösningen för dig.

Vi uppmanar dig att ta en titt på vår prislista. De flesta kunder väljer att köpa 10 bilder.

Våra bilder tas av professionella fotografer från Europa. Här är några av våra favoritfotografer::

Populära kategorier

Arbetsliv
Arbetsliv
Familj
Familj
Transport
Transport
Kommunikation
Kommunikation
Människor
Människor
Semester
Semester
Träning
Träning
Människor i naturen
Människor i naturen
Fjordar
Fjordar


Scandinavian Stockphoto AS

e-mail:

Cookies are used on this web page
A cookie is used to hold information which allows our website to recognise your account.


We have been selling stock photos for more than 20 years!Scandinavian Stockphoto AS 2004 - 2024. Support, feedback or orders: