Flexibel en betaalbaar beeldbureau

Scandinavian Stockphoto is een low-cost beeldbureau dat werd opgericht in 2004 met als basis Noorwegen. We bieden meer dan 5 miljoen afbeeldingen te koop aan tegen concurrerende prijzen, variërend van EUR 3,35 tot EUR 9,90 per afbeelding. Onze afbeeldingen worden eigenlijk opgeslagen in Nederland. Voor uw gemak als klant bieden we een creditsysteem waarbij u een aantal credits koopt die u het recht geven om een afbeelding te downloaden wanneer het u uitkomt. Houd er rekening mee dat de download binnen de komende twee jaar na aankoop moet plaatsvinden.

Als u van plan bent ongeveer 50 afbeeldingen te gebruiken gedurende twee jaar, kunt u een pakket van 50 credits kopen voor EUR 185, wat neerkomt op EUR 3,70 per afbeelding.

Ons prijsmodel is op maat gemaakt voor mensen met uiteenlopende behoeften aan afbeeldingen gedurende het jaar. We onderscheiden ons van veel van onze concurrenten door u niet te dwingen tot een maandelijkse downloadvereiste of een lopend abonnement dat automatisch geld van uw betaalkaart afschrijft. Als u bijvoorbeeld veel afbeeldingen nodig heeft in april, maar slechts één tot twee per maand gedurende de rest van het jaar, biedt ons beeldarchief de perfecte oplossing voor u.

We moedigen u aan om onze prijslijst te bekijken. De meeste klanten kiezen ervoor om 10 afbeeldingen te kopen.

Onze afbeeldingen zijn gemaakt door professionele fotografen uit Europa. Hier zijn enkele van onze favoriete fotografen:

Populaire categorieën

Arbeidsleven
Arbeidsleven
Familie
Familie
Transport
Transport
Communicatie
Communicatie
Mensen
Mensen
Vakantie
Vakantie
Training
Training
Mensen in de natuur
Mensen in de natuur
Fjorden
Fjorden


Scandinavian Stockphoto AS

e-mail:

Cookies are used on this web page
A cookie is used to hold information which allows our website to recognise your account.


We have been selling stock photos for more than 20 years!Scandinavian Stockphoto AS 2004 - 2024. Support, feedback or orders: