Joustava ja edullinen kuvapankki

Scandinavian Stockphoto on vuonna 2004 perustettu edullinen kuvapankki, jonka pääkonttori sijaitsee Norjassa. Tarjoamme yli 5 miljoonaa kuvaa kilpailukykyiseen hintaan, välillä 3,35 euroa ja 9,90 euroa per kuva. Asiakkaan mukavuuden vuoksi tarjoamme luottojärjestelmän, jossa voit ostaa tietyn määrän krediittejä, jotka oikeuttavat sinut lataamaan yhden kuvan haluamanasi ajankohtana. Huomioithan, että lataus on tehtävä kahden seuraavan vuoden aikana ostohetkestä.

Jos suunnittelet käyttäväsi noin 50 kuvaa kahden vuoden aikana, voit ostaa 50 krediitin paketin hintaan 185 euroa, mikä vastaa 3,70 euroa per kuva.

Hintamallimme on suunniteltu sopimaan niille, joilla on vaihteleva tarve kuville vuoden aikana. Erotumme monista kilpailijoistamme sillä, että emme pakota sinua lataamaan kuvia kuukausittain eikä meillä ole jatkuvaa tilausjärjestelmää, joka veloittaa automaattisesti maksukorttiasi. Esimerkiksi jos tarvitset paljon kuvia huhtikuussa, mutta vain yhden tai kaksi kuukaudessa muina kuukausina, kuvapankkimme tarjoaa täydellisen ratkaisun sinulle.

Kannustamme sinua tutustumaan hintaluetteloomme. Useimmat asiakkaamme valitsevat ostaa 10 kuvaa.

Kuvamme on ottanut ammattivalokuvaajia Euroopasta. Tässä muutamia suosikkivalokuvaajistamme:

Suositut luokat

Työelämä
Työelämä
Perhe
Perhe
Liikenne
Liikenne
Viestintä
Viestintä
Ihmiset
Ihmiset
Loma
Loma
Kuntoilu
Kuntoilu
Vaellus
Vaellus
Vuonot
Vuonot


Scandinavian Stockphoto AS

e-mail:

Cookies are used on this web page
A cookie is used to hold information which allows our website to recognise your account.


We have been selling stock photos for more than 20 years!Scandinavian Stockphoto AS 2004 - 2024. Support, feedback or orders: